Haber

Lütfü Savaş oyunu kullandı: “İnşallah demokrasimiz ve gelecek nesiller için güzel sonuçlar doğurur”

Hatay Oyunu Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kullandı. Savaş, “İnşallah demokrasimiz ve gelecek nesiller için hayırlara vesile olur” dedi.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan illerden biri de Kahramanmaraş. HatayVatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandık başına gitti.

Deprem Daha önce komşu olan çok sayıda ailenin okul bahçeleri, çadırkentler ve konteynerlerin bulunduğu alanlara kurulan sandıklarda bir araya geldiği görüldü. Bazı seçmenler ise kayıpların verdiği acıyla oy kullanırken gözyaşlarını tutamadı.

HatayBüyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, oylarını eşi Nazan Savaş ve oğlu Alperen Savaş ile birlikte Defne ilçesine bağlı Ballıöz Mahallesi İlkokulu’nda kullandı.

Savaş, “Bugün 14 Mayıs Anneler Günü. Öncelikle tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Hatay ve deprem bölgelerinde tüm annelerin yaşadığı sıkıntı ve sıkıntıların son bulmasını temenni ediyorum. Bu seçim hayırlara vesile olsun. Türkiye’de herkesin özlediği tabloya sonuç getirecek sonuçlar diyorum.Hem bugünkü seçimlerimiz demokrasi için hem de Türkiye için hayırlı olsun.Ballıöz köyündeki Ballıöz İlkokulunda ailece oy kullandık.Umarım hayırlara vesile olur. demokrasimiz ve gelecek nesiller için iyi sonuçlar.”

Kaynak: ANKA / Yeni

haber-aksehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu