Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu İstanbul’da Oynadı.

AKP Genel Başkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , eşi Emine Erdoğan ile İstanbul’da oyunu kullandı. Çocuklara para verip oyuncak dağıtan Erdoğan, “Türk demokrasisi için bu sabah itibariyle takibini yapıyorum. İçişleri Bakanı’ndan aldığım bilgiye göre süreç olaysız ve aksamadan devam etti. devam ediyor… Umarım akşam sayımlarından sonra ülkemiz “Milletimize ve Türk demokrasisine güzel bir gelecek için Rabbimden niyaz ederiz. Tüm seçmenlerimizin akşam saat 17.00’ye kadar sorunsuz bir şekilde oy kullanması Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısından çok önemlidir” dedi.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’ndaki 3279 numaralı sandıkta oy kullandı. Erdoğan, oy kullanmak için okula gelenlerin çocuklarına para ve oyuncak dağıttı.

Seçim sonuçlarını İstanbul’dan takip edeceğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“AKŞAM SAYIMLARINDAN SONRA ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE, TÜRK DEMOKRASİMİZE GÜZEL BİR GELECEK OLUŞTURUYORUZ RABBİMDEN”

“Oylamadan sonra söylenecek en önemli şey; Türk demokrasisi için bu sabah itibariyle takipteyim. İçişleri Bakanı’ndan aldığım bilgiye göre süreç olaysız ve mağduriyet olmadan devam etti. olay deprem bölgesinde oyların kullanılmasıydı.Vatandaşlarımız bölgede büyük bir coşkuyla oy kullanıyorlar, orda şu an itibariyle bir sıkıntı yok.Umarım akşam sayımından sonra daha güzel bir gelecek için Rabbimden niyaz ederiz. ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi için “Bugüne kadar oy vermiş olmaları Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısından çok değerlidir. Tüm sandık kurulu üyelerine ve başkanına başarılar diliyor, kendilerini de kutluyorum.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

haberbekilli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu