Haber

Bayrampaşa’ya Yeni Yüzme Havuzu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından kadın ve çocuklara özel olarak tasarlanan yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonu projesi başarıyla tamamlandı. Tüm yaş grupları için ön kayıtların devam ettiği tesiste yüzme eğitimleri çok yakında başlayacak.

TOPLAM 3 FONKSİYON

Kocatepe Mahallesi Semih Erden Spor Kompleksi yanında inşa edilen toplam 2.500 metrekare alana sahip 3 katlı tesis; 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu ve kafeden oluşmaktadır. Bayrampaşa’da ikamet eden tüm vatandaşlar yüzme havuzunda kayıt için başvurabilir. Başvurular Bayrampaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesinden online olarak yapılabilecek.

BAŞKAN AYDINER: KONUŞTUĞUMUZ GİBİ

Söz verdikleri her projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi önce Kadın Yaşam Merkezimizi hizmete açtık. Şimdi de özellikle bayan ve çocukların rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarladığımız Yüzme Havuzumuzu hizmete açtık. Her iki projemiz de ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Yüzyıl Türkiye’sinde ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu