Haber

Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş GÜZEL, Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener ile görüştü!

Flaş Haber: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, YETERLİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’i ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından basına açıklamalarda bulundu.

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ve ABB Lideri Mansur Yavaş, Düzce Parti binasına geldi. İki belediye başkanı, Düzgün Partisi Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

İMAMOĞLU: GENEL BAŞKANIMIZIN BİLGİSİ İLE TOPLANTIYI GERÇEKLEŞTİRDİK

“Bugün bu çok kıymetli süreçte çok değerli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile değerli GÜZEL PARTİ Genel Başkanımız Meral Akşener’i ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi değerli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde gerçekleştiriyoruz. altılı masa stratejisinin ve varlığının milletimizin ve ülkemizin geleceği için çok değerli olduğunun bilincindeyiz.

MANSUR YAVAŞ: MİLLETİMİZİN TEKRAR BİRARAYA GELME İSTEĞİ

“Biz Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Bizim bu olayları masada seyretme imkanımız yok. Hep beraber orta yollara geldik. Ankara, İstanbul gibi birçok büyükşehir kazandık. Seçimlerimiz var. Önümüzde milletimiz ayrılığa tahammülü yok Halkımızın yeniden bir araya gelme isteği Biz de bunu görev bildik Sayın Genel Başkanımıza ilettik onlar değerlendirecekler.

MİLLETLER İttifakı TOPLANTI ZAMANI İLERİ ALINDI

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından önce bugün saat 14.00’te yapılması planlanan toplantı saati 15.00’e ertelendi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ İNANÇ PARTİSİ GENEL MÜDÜRLÜKTE

İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener ile görüşmelerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı toplantısının yapılacağı Saadet Partisi Genel Merkezi’ne gelerek Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu