Haber

Sarıyer’de iki esnaf arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

SARIYER’de iki esnafın ‘duman’ kavgası, yakınlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Polisin güçlükle ayırdığı kavgada bir kişi yaralanırken, olaylar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kavga, dün akşam saatlerinde Pınar Mahallesi Balabandere Caddesi üzerinde meydana geldi. Tezlere göre sokaktaki şekerci dükkanının arka duvarına bitişik olan kahvehaneden dumanlar çıktı. Tatlıcı, kahvehane sahibine dumandan rahatsız olduğunu ve engellemesini söyledi. İki esnaf arasında çıkan tartışma büyüyerek taraflar birbirine vurmaya başladı. Kahvehane sahibinin kargaşa içinde olduğunu gören aile bireyleri de kavgaya katıldı. Caddeyi taşan kavgada, kahvehane sahibinin yakınları şekerci dükkanındaki masa ve sandalyeleri birbirlerine fırlattı.

KADIN BAŞINDAN YARALANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis, kalabalık grubun kargaşasını güçlükle ayırdı. Çıkan arbedede bir kadın kafasına sopa darbesi ile yaralandı. Yaralı kadına olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri ambulansla hastaneye kaldırdı.

BOT MAĞAZAYA FIRLATILDI Bir kişi, kavga anlarını cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntülerde, kalabalık grubun şekerci dükkanına saldırdığı ve gruplardan birinin ellerindeki dubayı fırlattığı görülüyor. Daha sonra olay yerine polis ekiplerinin gelerek kargaşaya müdahale ettiği anlar ise olay yerine yansıdı.

Polis ekipleri, kavgaya karışan tarafları gözaltına alarak emniyete götürdü.

milas-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu