Haber

Kazım Gül Parkı açıldı

Kemer’in sevilen isimlerinden hayırsever, iş adamı ve turizmci merhum Kazım Gül anısına yaptırılan Kazım Gül Parkı’nın açılışı yapıldı.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tıraş, Ferhan Fidan, Hakan Tuncer, Kemer Belediyesi birim yöneticileri. , Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Kazım Gül’ün çocukları ve misafirler katıldı.

Kemersporu’nun ‘efsane başkanı’ ve Kemer’in tanınmış eski turizmcilerinden iş insanı Kazım Gül’ün eşi Remziye Gül, çocukları turizmci Tayyar Gül’e Antalya Tanıtma Vakfı (ATAV) Lideri Yeliz Gül Ege’yi yaptırdı. babalarını anmak için bir park.

Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan parkın açılış kurdelesini Kaymakam Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu, Remziye Gül, Tayyar Gül ve Yeliz Gül Ege gerçekleştirdi.

Kaymakam Çam açılışta yaptığı konuşmada, Kemer Merkez İlköğretim Okulu’nda Kazım Gül anısına açılan kütüphanenin ardından parkın açılışında bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kütüphane ve parkın çocukların hizmetine açılmasında emeği geçen Gül ailesine teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Çam, “Bir insanın ölümünden sonra adının nasıl yaşatılabileceğinin en güzel örneklerinden birini gerçekleştiriyorsunuz. . Parkta oynayan çocukların mutluluğunu ve heyecanını rahmetli Kazım Gül mutlaka hissedecektir. Hayırlı bir evlat yetiştiren Kazım Gül’e Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Kazım Gül’ün kızı ATAV Lideri Yeliz Gül Ege, babasının adını yaşatacak bir park yaptırmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Atalarının adını yaşatmak için Kemer’e daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Ege, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ve parkın yapımında emeği geçen belediye çalışanına teşekkür ettiğini kaydetti.

Babasının Kemer için çok çalıştığına işaret eden Ege, “Babam her şeyini Kemer’e adadı. Kemerspor’un efsane başkanıydı. Necati Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanı olduğu dönemde belediye başkanımla birçok anısı oldu. Herkese çok teşekkür ederim.” söz konusu.

Kazım Gül’ün oğlu Tayyar Gül, babaları Kazım Gül’ün anısına yaptırdıkları parkın açılışında bulunmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Babaları Kazım Gül’ün kendilerine öğrettikleriyle Kemer’e yakışır projelere devam etmek istediklerine işaret eden Çocuk, “İnşallah çocuklarımız bu parkta aileleriyle birlikte güzel vakit geçirecekler. Başkan Topaloğlu’na ve belediye çalışanlarına emekleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.” terimleri kullandı.

Başkan Topaloğlu, Kemer’in hayırsever işadamlarından merhum Kazım Gül’ün anısını yaşatmak için Kemer’e park kazandıran Kazım Gül’ün eşi Remziye Gül, çocukları Tayyar Gül ve Yeliz Gül Ege’ye teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkagithane.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu