Haber

Iğdır’da Yaz Spor Okulları Tamamlandı

Iğdır’da Gençlik ve Spor3 bin öğrencinin faydalandığı “Yaz Spor Okulları” İl Müdürlüğü organizasyonuyla tamamlanırken, öğrencilere kış aylarında farklı branşlarda eğitim verilecek.

Gençlik Merkezi Stadyumu’ndaki kapanış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, törende yaptığı konuşmada, 100 antrenör gözetiminde 3 bin çocuğun katılımıyla, sporDolu dolu bir yaz tatilini geride bıraktıklarını söyledi.

Yaz sporlarının kapalı olduğunu ancak kış spor okulları ile faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Çebi, “Spor dolu bir yaz geçirdik. Yüzmeden tekvandoya kadar özellikle engelli spor branşında çok verimli bir yaz geçirdiğimizi düşünüyorum. Bokstan güreşe, karateden jimnastiğe kadar. Bu anlamda tek tek emek veren antrenörlerimiz burada.” “Yaz boyu sporlarına devam eden ve sporun içinde kalan genç sporcularımızı tebrik ediyorum.” söz konusu.

Kafkas dans gösterisinin de yer aldığı program, stadyumda toplanan genç sporcuların farklı branşlarda gösteriler yapması ve Türk Halk Müziği konseriyle devam etti.

Törene Iğdır Vali Yardımcısı Zekeriya Murat Şahan, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, antrenörler ve sporcu aileleri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu