Haber

Eternal Fire GG, CCT Orta Avrupa Malta Finallerini kazandı

Eternal Fire, ilk CCT Orta Avrupa Malta Finalleri büyük finalinde Kosova’nın Bad New Eagles takımını 2-1 mağlup etti. Çevrimdışı (LAN) CCT Central Europe Malta Finals turnuvasında kartalın kanadını kıran temsilcimiz Eternal Fire GG kupayı kaldırdı.

ETERNAL FIRE GG, CCT ORTA AVRUPA MALTA FİNALLERİ ŞAMPİYONU

Overpass haritasında 16-12’lik skorla seride 1-0 öne geçen Eternal Fire, ikinci harita Mirage’da 16-9 mağlup oldu. Şampiyonun belirleneceği son harita olan Vertigo’da kıyasıya bir çaba sarf edildi. Normal süre sonunda beraberlikle sonuçlanan final karşılaşması uzatmaya gitti. Uzatmalarda 19-16 galip gelen Eternal Fire seride 2-1 öne geçerek CCT Orta Avrupa Malta Finalleri şampiyonu oldu.

Malta’da düzenlenen CSGO turnuvası CCT Central Europe Malta Finalleri’nde A Grubu’ndan 2. olan temsilcimiz Eternal Fire, Upper Bracket Finalinde Bad News Eagles’a 2-1 mağlup oldu ve finale yükselme şansı aradı. Alt Parantez Finalinde. Alt Parantez Finalinde ENCE ile karşılaşan Eternal Fire, 2-0’lık galibiyetle adını finale yazdırdı ve yine Bad News Eagles’ın rakibi oldu. Yarı finalde 2-1 mağlup olan Bad News Eagles’ı büyük finalde 2-1 mağlup eden temsilcimiz Eternal Fire, CCT Orta Avrupa Malta Finalleri’nin şampiyonu oldu.

FABRE: UZUN BİR YOLUMUZ VAR

Şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Eternal Fire’ın teknik direktörü Fabre, “Buraya geldiğimiz günden beri bir dakika bile durmadık, herkes yorgunluktan hastalandı, maçlara uyuşturucuyla gittik, sesimiz kısıldı, susmadık. mücadele etmekten vazgeçin” diyerek, “Tüm takımla gurur duyuyorum. Onu destekleyen herkese bir armağanım var. Daha gidecek çok yolumuz var” dedi. .

XANTARES SON MVP

CCT Orta Avrupa Malta Finalleri MVP’si İsmailcan “Xantares” Dörtkardeş, “Bad News Eagles’ı 2-1 mağlup ettik! Turnuvanın başından beri bize göstermiş olduğunuz inanılmaz destek için teşekkür etmek istiyorum.” Açıklamanın devamında şu sözlere yer verdi:

“BNE gerçekten iyi bir performans sergiledi, onlara gelecekte bol şans diliyorum. Takım arkadaşlarıma ilk günden beri mücadeleyi bırakmadıkları ve sürdürdükleri için teşekkür ederim. ESL PRO LEAGUE macerasında görüşmek üzere!”

bigadicajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu