Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’daki açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İş yapmıyor ama yapılan işleri engellemek için her yolu kullanıyor”

Geçen Pazar günü yapılan seçimlerde deprem bölgesindeki yüksek oyu hazmedemeyenler çadırların suyunu bile kestiler” dedi.

HATAY – Hatay’ın Defne İlçesi’nde 2 ayda tamamlanan Defne Devlet Hastanesi’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin seçim sonuçlarını sindiremediğini, depremzedelerin çadırlarının sularının aktığını söyledi. kesildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Defne ilçesinde 24 Mart’ta temeli atılan ve 2 ay gibi kısa sürede tamamlanan 300 yataklı Hatay Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, açılış öncesi yaptığı konuşmada, 11 ameliyathanesi bulunan, modern ekipmanlarla donatılan ve bin 44 sağlık çalışanının görev yapacağı hastanenin Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada 3 ayda bitirme sözü verdikleri hastaneyi 2 ayda bitirdiklerini belirterek, “Kardeşlerim bir şey yapacağız dersek başlıyoruz. Ziya Paşa ne yapıyor? Ne diyor, ‘Üç aydır ne yapıyorsun’ diyor. İki farklı kömür yataklı hastaneyi birebir kurma tecrübemiz oldu.”

Hizmette ayrımcılık yapmadıklarının altını çizen Erdoğan, “Bize dediler ki burada Kılıçdaroğlu, Kemal Bey yüzde 90 oy aldı, siz yüzde 8 aldınız. Bu bizi ilgilendirmez. Benim vatandaşım burada mı yaşıyor? Burada deprem mi var Ölen yaralı var mı Ben Yaratılanı yaratıcısı için seviyorum. Ayrımcılık yapamayız. Dinimizde mezhep, kılık, ırk diye bir şey yoktur. Bizim kitabımızda da yok. Vatandaşımın gerekli gördüğü zaman gerekeni yapacağına inanıyorum.”

“Fiziksel olarak engelleyemediler ve çamur attılar”

Muhalefetin fiziki olarak engelleyemediği bu yatırımı devalüe etmek istediklerini ifade eden Erdoğan, “Biz sadece temelini atarken dediklerimizi yaptık. Fotoğraf karesi üzerine ilahi yapanların ‘söylediklerini’ bile duymadık. İlerleyen günlerde işlerin nasıl yürüdüğüne dair söz.Türk siyaseti,Türk muhalefeti Bu onun hastalığı.Hiçbir iş yapmıyor.Ama işlerin yapılmasını engellemek için her yolu deniyor Hanımefendi bu bir milletvekilinin sözü. Genel başkanı olduğun partiden Bak iş burada iş burada iş burada atalar ne diyor?

Hayat Şehir Hastanesi İhalesi

Hatay Şehir Hastanesi ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydeden Erdoğan, “Hatay Şehir Hastanemizin projesi hazırlandı, inşallah en kısa zamanda ihalesini yapıyoruz. 400- Antakya’da Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi devam ediyor.İskenderun’daki 200 yataklı Devlet Hastanemiz yakında hasta almaya başlıyor.Defne ile birlikte tüm bu hastanelere şimdiden Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Deprem mağdurlarının sularını kestiler”

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen muhalefetin depremzedelerin suyunu kestiğini hatırlatan Erdoğan, “Geçen Pazar günü yapılan seçimlerde deprem bölgesinde aldığı yüksek oyları sindiremeyenler suyu bile kesti. Çadırların.Bütün açgözlülüklerini ve kinlerini depremzedelerimize yönelttiler.Az önce vali yardımcısına anlattım onu.Çabuk yaptırın da bilgi alın.Şimdi analiz noktasına geldik.Aman Allahım neler var? Ne hakaretler yapıyorlar Ne kabalıklar yapıyorlar Hani demokrattılar Hani herkesi kucaklayacaklardı Hani bahar getireceklerdi Hani vereceklerdi depremzedelere bedava lojman nasıl oldu bir gecede nasıl faşist oldular depremzedelere nasıl düşman oldular bir gecede bahardan kara kışa nasıl geçtiler çünkü hayatları saçmalıklarla dolu saçmalıkları Seçim gecesi geride kaldıklarını bile bile başladıkları yürüyüş, depremzedelere hakaretle noktalandı. İlk mesajını 14 Mayıs’ta verdi. Anlaşılan bu mesajı yanlış anlamışlar. İnşallah haftaya benim milletim pazardır. 28 Mayıs’ta bu mesajı tamamlamaya hazır mısınız? Teşekkürler, var. Önümüzdeki dönemde de yeni çalışmalar, yeni hizmetlerle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Ekim-Kasım aylarından itibaren konutları teslim etmeye devam edeceğiz” dedi.

habersarkoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu