Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya’dan ana muhalefete eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde yaşanan olaylara ilişkin, “Kendi içinde çelişkili bir yapı, ittifak içinde herkesin farklı bir söylemle gününü geçirdiği bir yapı, bir düşünürün düşünce yapısı. “Farklı yollar izleyen insanlar birlikte plan yapmalı. ‘Mümkün değil’ anlayışının Türkiye’ye hiçbir faydası olmadığını açıkça ifade edebilmemiz gerekiyor” dedi.

Sırakaya, 2023 Kent Buluşmaları Programı çerçevesinde ilk olarak AK Parti İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Sırakaya’ya hediye takdim etti. Daha sonra Merkez İlçe Konferans Salonu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sırakaya, Kent Buluşmaları çerçevesinde 81 ilin tamamında kurum ve vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirtti. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana ‘millete hizmet etme’ anlayışını benimsediğini belirten Sırakaya, “Bu anlamda vatandaşlarımız ve milletimizle bağlarımızı hiçbir zaman koparmadan bugün Yalova’dayız. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘Millete hizmet etmek için geldik’ anlayışının bir tezahürüdür.” “Burada Yalova’dayız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletvekillerimiz olmak üzere Yalova’daki teşkilatımızın her bir ferdine sıcak karşılamalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bursa’da öğrencilik yıllarında sık sık Yalova’ya geldiğini belirten Sırakaya, “Yalova 1995 yılında il olduktan sonra, yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında Yalova Üniversitesi kurulduktan sonra hem Ar-Ge anlamında, hem de Ar-Ge açısından kuruldu. Üretim ve istihdam açısından olduğu kadar istihdam yaratma açısından da.” “Türkiye’nin turizm açısından çok gelişmiş olduğunu gördüm. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde de bu gelişimin artarak devam edeceğine olan inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.

“Türkiye’ye hiçbir faydası yok”

Sırakaya, CHP’nin Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde yaşanan olaylara da değinerek, şunları söyledi:

“Bugün Türk siyasetine baktığımızda tekdüzeliğini kaybetmiş, kendi içinde bir şekilde kargaşaya düşmüş farklı kesimleri görmemek mümkün. Yanlış hatırlamıyorsam dün bir kez daha haberlere yansıdı. Düzenlenen bir kongrede. Afyonkarahisar İl Teşkilatı ile ilgili ana muhalefet partisi tarafından herkes birbirine hakaret ediyordu ancak belirteceğimiz bir ifadeyle çatışma yerinde buluştuklarını gördük.Dolayısıyla kendi içinde çelişkili bir yapı, Bir düşünürün ‘Farklı yollardan giden insanların birlikte plan yapması mümkün değildir’ diye dile getirdiği bir anlayış, ittifaktaki herkesin gününü farklı bir telaffuzla geçirdiği bir yapı. Türkiye’ye sağlayabileceği bir fayda yok.”

Türkiye’nin belli bölgelerini ziyaret eden, toplumun sadece belli kesimleriyle buluşan bir parti olmadıklarını anlatan Sırakaya, Türkiye’nin en ücra köşelerine hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Sırakaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları ve yol arkadaşları olarak çalışmalarını artarak sürdüreceklerini belirterek, şunları kaydetti:

“14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerin ardından, Allah’ın izniyle bir sonraki yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak Yalova’da bu hizmetlerimizi artan bir hızla devam ettirebilecek noktadayız. Aslında bugün buradayız. , merkez ilçe dahil bir il başkanımız olsun ve 6″Belediyemizin varlığını gördüğümüz ortamda çok şükür Yalova’da gönülleri kazanmak anlamında bu hizmet belediyesinin ve belediyeciliğin varlığını da müşahede ediyoruz. İnşallah bunun devamını sağlamak için çalışmalarımızı artan bir hızla sürdüreceğiz” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Programa Yalova Milletvekili Meliha Akyol da katıldı. -YALOVA

polatli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu