Teknoloji

30 Saniyelik Atlanamayan Reklamlar YouTube TV’ye Geliyor

Dünyanın en çok tanınan çevrimiçi video ve canlı yayın platformu olan YouTube, son zamanlarda reklamlarla kullanıcıları hayal kırıklığına uğratır. Aslında Google, bunu yaparak kullanıcıları YouTube Premium abonesi yapmaya çalışıyor. Bu içerikte; YouTube’dan yeni açıklama televizyonda kullanılan uygulamaartık reklamlar açısından çok daha can sıkıcı hale geleceğini ortaya koyuyor.

YouTube’un resmi blog sayfasından yapılan açıklamaya göre, görüntüleri televizyonlarından izlemek isteyen kullanıcılar artık her görüntüyü görebilecek. 30 saniye bir reklam görecekler ve hiçbir şekilde onu atlayamayacaklar. Platform daha önce 15 saniyelik iki reklam göstererek birinin atlanmasına izin veriyordu.

Daha da kötüsü var: Bir videoyu duraklatın ve siz de reklam görmeye başlayın!

YouTube’un akıllı televizyonlardaki bir diğer reklam uygulaması ise görseller durduğunda karşınıza çıkacaktır. izlediğiniz bir görüntü ara verdiğinde , görünümün küçüldüğünü ve sağ tarafa bir reklam yerleştirildiğini göreceksiniz. Bu reklamlar, web sitelerinde bulunanlar gibidir. afiş reklamlar gibi görünecek. YouTube Premium abonelerinin bu uygulamadan muaf olduğunu belirtelim.

YouTube, akıllı TV’lerdeki yeni reklam uygulamasının ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir şey bilmiyor. söylemedi . Ancak platformun bir numaralı gelir kaynağının reklamlar olduğunu düşünürsek Google’ın bu özelliği gecikmesizKullanıcılara ulaşacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

YouTube, reklam engelleyici uygulamaları da yasaklayacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu